Voittajan on helppo hymyillä!

Mäntymäelle palasi Joensuusta joukko valtavan iloisia oppilaita. Monia kokemuksia rikkaampina ja osalla kultamitalit kaulassa. Suurin huolenaihe siitä, miten ensi vuonna pääsevät jatkamaan rakentelua yläkoulun puolella. Sumopainijat panostaisivat nyt täyteen kilon painoon ja seinämäiseen kehikkoon. Kaikki haluaisivat kokeilla pelastusta.

Perjantaina näytämme koko koululle vappujuhlan yhteydessä elokuvan ”matkastamme”, joten innokkaita rakentelijoita saadaan varmasti ensi vuodellekin runsaasti.

Anu

Yksi ajatus artikkelista “Voittajan on helppo hymyillä!

  1. tpievila

    Toivottavasti yläkoulun puolella aloitetaan myös robottitoiminta. Tätä asiaa olisi hyvä oikeastaan selvittää jo nyt kevään lopuksi ja kesällä, sillä lasten on helpointa jatkaa heti syksyllä kun innostusta on vielä jäljellä. Missään nimessä hyvin alkanutta ei pidä päästää sammumaan!
    Jos yläkoulu ei lämpene ajatukselle, niin sitten meidän pitää perustaa tänne pk-seudulle Kontiolahden kaltaisia kerhoja, jotka toimivat yhteistyössä koulujen kanssa, mutta silti erillään. Näin kaikkien on mahdollista päästä opettelemaan robotiikkaa riippumatta oman koulun kannasta.
    Olkaa vain aktiivisesti yhteydessä, niin kyllä jotain saadaan järjestettyä!

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s