Pispalan koulun 4. luokkalaisten robottikommentteja

Robotti Ruttunen Pispalan koulun 4a luokassa:

Opettaja:

Puuhailimme Ruttusen parissa n.10 oppitunnin ajan. Rakentamisvaihe oli juuri sopivan vaikeaa 10-vuotiaalle. Ohjelmointi oli selvästi haastavaa ja vaikeaa useimmille ,myös opettajalle : / Pojat tuntuivat olevan kiinnostuneempia robotista kuin tytöt. Mutta kaikki innostuivat kuitenkin oppitunneista,jota olivat pääasiassa oman robotin rakentamista ja opettamista. Joten kouluarvosana projektille on 8.

robotti ruttusen arvostelu

rakentaminen: helppoa

robotin ohjaaminen:helppoa

muuten ihan kiva

arvosana: hyvä

oskarin arvostelu

Robottien teko oli tosi kivaa.Vilman ja minun akku oli rikki.purkaminen oli myös hauskaa,kun näki miten oli koonnut robotin.

opin sen,että asiat ei mene suunnitelmien mukaan,varsinkaan robotin akun kanssa.

eveliinan arvostelu

teimme robotti ruttusia pari viikkoa ja sitten pääsimme ohjelmoimaan niitä.

yleensä Mari ohjelmoi robottiamme jonka nimi oli jukka-pekka,koska mari oli niin hyvä siinä.robottiamme oli helppo ja vaikea rakentaa siinä oli silmä,pyörät,pää ja muita osia. onneksi saimme robottimme ajoissa valmiiksi.

pepin arvostelu

minun mielestäni robotin rakentamisessa ei oppinut mitään.Emme ehtineet ohjelmoida paljoa,muttarakentaminen oli kivaa ja helppoa. ohjelmointi sivusto voisi olla suomen kielinen.

pauliinan arvostelu minä olin innoissani kun kuulin,että rakennamme robotteja.petyin kuitenkin hieman asiasta.en oppinut hirveästi mitään,mutta ihan hauskaa se oli kuitenkin.ohjelmoiminen oli välillä vähän hankalaa,mutta siitä oppi vähän kun sai ratkaista ongelmia.sotku syntyi ohjelmoinnista.

annan arvostelu

ruttus arvostelu robotteja oli hauska rakentaa mutta kun ne oli saatu valmiiksi emme ajatellut niitä kovinpaljoa robotten rakentaminen vaati tarkkaaohjeiden lukemistamutta olivat lopuksi helppoja rakentaa en usko että opimmekovinpaljoa rakentelusta rakentaminen oli ihan yes ehkä paransi ohjeden noudatamista

Elias

minun mielestäni robottien rakentamisessa ei ollut mitään opittavaa, mutta se oli hauskaa! sillä robotilla oli hauska kokeilla kaikkia kivoja temppuja.ja kokoaminen oli aika hauskaa . robotti ruttunen oli han kiva.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s