Terveisiä Kylmäojan koulun teknologiakerhosta!

Tänä vuonna 4.-6. luokkalaisille suunnattuun kerhoon ilmoittautui huimat 28 robotiikasta kiinnostunutta. Tämä on asettanut hieman haasteita laitteiden ja tilojen riittävyydelle, mutta hyvin olemme selvinneet; sen verran innokasta ja motivoitunutta porukkaa on kerhossa ollut mukana.

Tällä hetkellä teknologiakerho keskittyy enimmäkseen 2.12.2012 järjestettävään Robottitapahtumaan, johon on nyt valmistumassa sumorobotteja ja hauskoja robotteja useampia. Aluksi teimme helpporobotin, josta rupesimme muodostamaan muita robotteja. Syksyn aikana on valmistunut sumorobottien lisäksi mm. jalkapallorobotti, pallonseuraaja, katapultti, huvipuistolaite, maailmanpyörä, johto-ohjauksella toiminut auto ja hullu koira. Kiinnostusta on löytynyt varsinaisten robottien lisäksi mahdollisimman nopeasti kulkevien kilpa-autojen tekoon.

Muutamia valmiita robotteja on kuvattu videolle ja tarkoitus on kuvata videota myös teknologiatapahtumasta. Laittelen sen jälkeen videoita Youtubeen ja linkit tulevat löytymään myös täältä blogista.

Terveisin Kylmäojan koulun teknologiakerho ja ohjaava opettaja Juho Laitinen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s