Innokaana robottiviikolla

Innokas-verkostossa on mahtava tehdä yhteistyötä! Robottiviikolla olemme yhteisvoimin opettajien, kirjastojen henkilökunnan ja monien yhteistyökumppaneiden kanssa järjestäneet Espoon kirjastoissa robottipajoja oppilaille.  Kauppakeskus Sellossa levitimme  robotiikan ilosanomaa, kuten eräs vierailija asian nimesi,  Robots in Action-RIA-tapahtumapäivän aikana. Tässä onnistuneesta päivästä lyhyt kooste:  https://vimeo.com/80570435

Robotiikka on herättänyt ihmetystä ja innostusta ja saanut paljon näkyvyyttä. Ennen kaikkea moni oppilas on päässyt osalliseksi hauskaan ja monenlaisia taitoja kehittävään toimintatapaan ja oppinut paljon robotiikasta ja sen merkityksestä meille ihmisille!

IMG_1263     IMG_1394     IMG_1411

Minna Innokkaasta

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Innokaana robottiviikolla

 1. Hanne Ritala

  Hei Minna! En saanut syystä tai toisesta kirjauduttua blogiin, joten postaan nyt meidän roboviikon kokemuksia tähän.
  Karhusuon koululla Espoossa ollaan vietetty Robottiviikkoa usean luokka-asteen voimin. 4. ja 5. luokkalaiset osallistuvat Ison Omenan Robottiviikon pajapäivään. Oppilaat ohjelmoivat legorobotteja ja tekivät robottiaiheisia pinssejä. Runorobotin eli tietokone ohjelman avulla oppilaat kirjoittivat myös ruonoja ja pohtivat uusia tilanteita, jossa voisi käyttää robotteja.

  6. luokkalaiset ovat tutustuneet luokalle luodun Fronter -sivuston pohjalta robotiikan nykytilaan, (olemme seuranneet viikon Twitter, Facebook, blogipostauksia ja robovideoita Youtubesta) Opitun pohjalta olemme kehitelleet omia tulevaisuuden humanoidirbotteja. Lähtökohtana omat arjen tarpeet ja toisaalta markkinoitavuus ja esteettisyys. Oppilaat suunnittelivat robotin ja pohtivat sen toimintatapaa ja tekniikkaa. Lopputyönä projektille oppilaat tekivät printtimainoksia kehittämistään roboista.
  Kiitos Innokkaalle innostamisesta tähän projektiin, oppilaat olivat tosi innoissaan!
  4., 5., ja 6. luokan oppilaat ja opet Karhusuolta Espoosta

  Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s