ROBOTTITAPAHTUMA KONTIOLAHDELLA

SUMOILUAHauskat laitteet esiteltiin Otteluita käytiin neljällä pelipaikalla

Marraskuun viimeisenä lauantaina järjestettiin nyt jo 5. kertaa peräkkäin ROBOTTITAPAHTUMA Kontiolahden Kirkonkylän koululla.
Osallistujia tuli koko päivän kestäneeseen tapahtumaan kaikkiaan seitsemältä Innokas! –hankkeessa mukana olevalta koululta yhteensä n. 70 lasta ja nuorta. Lisäksi muita lapsia, nuoria ja aikuisia oli useita kymmeniä – yhteensä kaikkiaan mukana oli toista sataa henkeä. Nuorimmat osallistujat olivat ekaluokkalaisia.

Tapahtumassa miteltiin taitoja Sumorobotti –sarjassa ja Supervempain- ja Hauskin laite –kisassa. Joukkueita oli eri sarjoissa yhteensä 44.

Kisailijoiden tunnelmat vaihtelivat odottavasta jännityksestä ja onnistumisen riemusta pettymyksen harmiin. Kukaan ei jäänyt välinpitämättömäksi.

Kisailijat jaksoivat osallistua ja keskittyä tekemiseen hyvin koko pitkän päivän. Välillä energiaa sai tankata voileivistä, mehusta, kahvista ja teestä ilmaisessa muonituspisteessä.

Tapahtuman järjestelyistä vastasivat Kontiolahden ja Kulhon teknologiakerhojen ohjaajat sekä nuoret ja lisäksi järjestelyissä on mukana lukuisa joukko vapaaehtoisia vanhempia eri  Innokas! –hankkeen koululta.

Sumorobottiturnauksen tulokset:

Juniorit –sarja

1.Veeti & Akseli, Veeti Mutanen ja Akseli Karppinen, Varparanta 2.Joona, Joona Pirinen, Kulho 3.Veeti, Veeti Hämäläinen, Kulho 4.Rasmus, Rasmus Hellberg, Kulho

Konkarit –sarja

1.Mindstormsboys, Lauri Lyytikäinen, Eetu Sillanpää, Niittylahti 2.Romu, Juho Mehtätalo, Kulho 3.Bobo, Eetu Kuivalainen, Otso Hyvärinen ja Tuomas Tanskanen, Kulho 4.Joona, Joona Riihiilä, Varparanta

Hauskin laite -kisa
1. Tuhatrenkainen, Teemu Koukkari, Kulho 2. Automaattionki, Alina ja Milka Turunen, Kontiolahti 3. Jouluikkuna, Kasper Kärki, Rydenfelt Joonatan, Rantonen Markus,
Myller Roope, Pitkänen Tuukka, Kylmäoja

SuperVempain -kisa
1. Moottorisaha, Hiltunen Jalo, Kontiolahti
2. Piano, Teemu Koukkari, Salminen Väinö, Kulho
3. Pikaetana, Mehtätalo Iida, Nivajärvi Elina, Halonen Eerika, Kulho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s