Pohjois- Hervannan koulun terveiset

Koulumme 4C – luokka vieraili robottiviikolla Hervannan kirjastolla ja esitteli robottirakentelua sekä ohjelmointia kirjaston kävijöille. Tapahtumassa vieraili myös Hervannan Sanomien toimittaja, joka haastatteli oppilaita ja julkaisi mukavan artikkelin tapahtumasta.

robo4C

Teknologiapolku on Pohjois- Hervannan koulun ja Tredun ( Tampereen ammattiopisto) ainutlaatuinen yhteistyöhanke, jossa päivän aikana oppilaat tutustuvat teollisuuden käyttämään uuteen teknologiaan ja pääsevät mm. ohjelmoimaan robotteja!

Tänä vuonna teknologiapolkuun pääsevät osallistumaan kaikki seitsemännet luokat.

Teknologiapolku alkaa vierailulla Treduun. Vierailun jälkeen oppilaat kokoavat vierailulla tallennetusta materiaalista pienen jutun poheteknologia- blogisivuille. Kotitehtäväksi tulee myös pieni sähköinen kysely, jossa pyydämme palautetta vierailusta. Teknologiapolku huipentuu vielä yritysvierailuun, jossa oppilaat pääsevät näkemään huipputeknologiaa tuotantokäytössä.

7B[1]

Olemme saaneet myös Innovatiivista ja Innokasta koulutusta ( Kiitos Tiina&Minna) koko opettajakunnalle koulutustilaisuudessa syksyllä. Keväällä jatkamme uusilla ideoilla ja lähestymistavoilla kehittämistyötä.

http://poheteknologia.blogit.tampere.fi/ sivustolla on lisätietoa teknologiakasvatuksesta Pohjois- Hervannan koulussa. Automaatiorobotti- videoita mm. ” tölkkiautomaatti”, ” porarobotti”. tervetuloa tutustumaan!

Rauhallista Joulunaikaa kaikille !

Juha Kokkonen, Tampere

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s