Kiinnostako koodaus ja robotiikka – kiertueen ensimmäisissä tapahtumissa osallistujia 25 paikkakunnalta

Innokas-verkosto järjestää EU koodi– ja robottiviikkojen aikana opettajille ja opettajiksi opiskeleville suunnatun ”Kiinnostaako koodaus ja robotiikka?” – tapahtumakiertueen. Lähtölaukaus kiertueeseen järjestettiin maanantaina 13.10. Espoossa Vanttilan koululla ja kiertuetta jatkettiin tiistaina 14.10. Helsingin opettajankoulutuslaitoksella ja keskiviikkona 15.10. Oulussa Rajakylän koululla. Näissä tapahtumissa lähtölaukauksen koodaukseen ja robotiikkaan sai yhteensä yli 200 opettajaa. Osallistujat tapahtumiin tulivat 25 paikkakunnalta, mahtavaa!

Tapahtumissa Innokas-verkoston opettajat ja oppilaat ohjasivat osallistujia toiminnallisissa työpajoissa. Lähtölaukaus koodaukseen-, Sukellus pelien tekemiseen-, Rohkeasti robotiikkaan- ja Racketin avulla kohti uusia ulottuvuuksia työpajoissa osallistujat saivat toiminnallista opastusta koodauksen alkeista vaativampiin ohjelmointikieliin. Tapahtumakiertue jatkuu marraskuussa robottiviikolla: 24.11.Kokkola, 25.11. Tampere, 26.11. Joensuu, 27.11. Rovaniemi ja 28.11. Jyväskylä. Tervetuloa mukaan!

Muistattehan myös Innokas-verkoston koodi- ja robottiviikon haasteen suomalaisille päiväkodeille ja kouluille. Voitte voittaa mahtavan palkinnon osallistumalla haasteeseen 15.12.2014 mennessä.

Innokas-terveisin Tiina

 

 

Yksi ajatus artikkelista “Kiinnostako koodaus ja robotiikka – kiertueen ensimmäisissä tapahtumissa osallistujia 25 paikkakunnalta

  1. Paluuviite: ”Kiinnostaako koodaus ja robotiikka” – tapahtuma | rajakylätekno

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s