Mobo keulii! Pajatyöskentelyä opettaja-oppilastiimeissä

Innovatiivisen koulun osahankkeen ja Innokas-verkoston Tutor-oppilaat olivat jakamassa osaamistaan ja esittivät jo useamman vuoden jatkunutta Tutor-toimintaansa suurelle yleisölle Espoossa mobiilioppimisen jo järjestetyissä kahdessa alueellisessa tapahtumapäivässä ”Mobo keulii!”. Aluetapahtumat osallistavat oppilaat kehittämään koulun toimintaa sekä oppimaan ja jakamaan osaamistaan yhdessä koulun henkilökunnan kanssa. Kaiken kaikkiaan neljä alueellista Mobo keulii! -tapahtumaa kokoaa Espoossa maalis-huhtikuun vaihteessa opettajat ja oppilaat kehittämään ja jakamaan uusia työtapoja, joissa hyödynnetään koulujen ja oppilaiden nykyaikaista teknologiaa. Tutor-oppilas -mallin mukaan tapahtumapäiviin oli kutsuttu mukaan aikuis-oppilastiimit kaikista Espoon perusopetuksen kouluista, jotka lähtevät viemään Tutor-oppilastoimintaa omissa kouluissaan eteenpäin. Oppilaiden osallisuus, aktiivinen toimijuus, vaikutusmahdollisuudet, yhteistyö ja verkostoituminen ovat vahvasti esillä uuden opetussuunnitelman 2014 perusteissa. Näihin teemoihin Tutor-oppilastoiminta sopii erinomaisesti! Tästä saimmekin heti positiivista palautetta:

– Tapahtuma tarjosi niin opettajille kuin oppilaille kattavan paketin tieto- ja viestintätekniikan mahdollisuuksista. Latokasken koulussa koulutuksen innoittamina aiomme luoda oppilas-tutor järjestelmän tukemaan oppilaiden ja luokkien sovellustaitoja tietotekniikassa, rehtori Olli-Pekka Hiipakka toteaa.

Näihin sanojen saattelemina on ilo toivottaa kaikille uusille Tutor-oppilaille ja aikuis-oppilas -tiimeille antoisia kokemuksia, osaamisen jakamista ja oppimisen iloa!

IMG_2428[1] IMG_1496 IMG_2753[1] IMG_2885[1] IMG_1600 IMG_1599IMG_2867[1]

Innokas-koordinaattori Minna Kukkonen

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s