Kuopion kevätkuulumisia

Kuopiossa on puuhailtu robotiikan ja ohjelmoinnin parissa kiihtyvään tahtiin. Syksyllä Kiinnostaako koodaus ja robotiikka- kiertue nostatti kiinnostusta aiheeseen ja nyt kevätpuolella koulutuksia on ollut useita ja kiinnostus on ollut suurta. Koulutuksia olen pitänyt Legorobotteihin liittyen, alkuopetuksen ohjelmointiin sekä myös ohjelmoinnin ABC-koulutusta. Koulutuksia on luvassa vielä kevään mittaan useampia, tervetuloa!

Koulutusten lisäksi robotiikkatouhuja on ollut suunnitteilla Savonia Amk:n kanssa yhteistyössä ja tämän yhteistyön tuloksena onkin tulossa Innostu robotiikasta- teemapäivä Savonia Amk:n tiloissa 21.4.2016. Ilmoittautumistahti oli valtaisa ja lähes kaikki pajat ovat tätä kirjoittaessa täynnä. Ohjelmassa on Innokkaan puolelta luvassa Legorobotiikkaa, Scratch- ohjelmointia sekä Pythonilla kooditaistelua. Savonia AMK- järjestää tutustumista 3D-tulostukseen, hitsausrobottiin sekä Nao-robottiin. Lisämausteena saamme tutustua myös Ponssen metsäkonesimulaattoriin.

Kirsikkana kakussa on toki tuleva Innokas 2016 Robotiikkaturnaus 19.-21.5.2016 Kaapelitehtaalla Helsingissä, johon Särkiniemessä valmistaudumme jo innolla.

Mukavia kevätpäiviä täältä Kuopiosta toivottelee osakoordinaattori Juho Laitinen!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s