Game it now! -lähipäivät Helsingissä 12.-13.11.2018

Pelinkehitysohjelma GDevelop4

Marraskuinen Helsinki toimi kokoontumispaikkana, kun Game it now! -hankelaiset kerääntyivät  kouluttautumaan ja kehittämään hanketta eteenpäin. Pilotissa mukana olevia ala- ja yläkoulun opettajia saapui paikalle Oulusta, Jyväskylästä, Lappeenrannasta, Kuopiosta, Tampereelta ja Helsingistä. Paikalla oli myös Innokas-verkoston aluekoordinaattoreita sekä yhteistyökumppani Viope.

Game it now! on hanke, jonka tavoitteena on luoda pelinkehityskilpailun konsepti peruskoululaisille sekä luoda uusi laji robotiikkalajien rinnalle jokakeväiseen Innokkaan robotiikkaturnaukseen. Samalla luodaan tietotekniikkataitojen oppimista tukeva oppilaita innostava toimintamalli, joka on opettajille työssään helppo toteuttaa.

Koulutuspäivän sisällöstä vastasi Viope, kouluttajana toimi Janne Joensuu. 

12.11. maanantain päätavoite oli saada hankeopettajille kuva pelinkehityskilpailun Junior track -sarjassa käytettävästä GDevelop4 -työkalusta. Pelimoottorin valintaprosessista voit lukea tarkemmin täältä. GDevelop4 on pelinkehitystyökaluna mahdollisuuksiltaan ja vaikeusasteeltaan sellainen, mikä sijoittuu vasta-alkajille suunnattujen ja ammattimaisten työkalujen välimaastoon. 

Tiistain 13.11. tavoitteena oli saada hankeasioita eteenpäin ja pelinkehityskilpailun säännöt luotua. Tehokas päivä oli antoisa ja keskusteluja käytiin laajalti. Kilpailun säännöt saatiin erinomaiselle mallille ja hankkeen rakenne hahmottui yhä selkeämmäksi. Iso kiitos hankepäivään osallistuneille! Tästä on huippuhyvä jatkaa!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s